صنعت و معدنویژه ها

آخرین تغییرات قیمتی کالاهای اساسی

به گزارش صنعت کار، براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی گروه های لبنیات، برنج، قند و شکر، چای و روغن نباتی در هفته منتهی به 4 اسفند ماه سال جاری نسبت به هفته قبل از آن ثابت بوده و قیمت گروه های تخم مرغ 4.9 درصد، گوشت قرمز 0.2 درصد افزایش یافته اند.

همچنین در مدت مشابه قیمت گروه های حبوب 0.1 درصد، میوه های تازه 1.3 درصد، سبزی های تازه 2.2 گوشت مرغ 0.5 درصد کاهش داشته اند.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.1 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 4.9 درصد افزایش داشت و شانه ای 126 هزار تا 190هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب قیمت لوبیا چیتی معادل 0.5 درصد کاهش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری انار، انگور، هندوانه و موز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای نارنگی، لیمو شیرین و انار هریک معادل 1.1 درصد و موز 1.7 درصد افزایش یافت ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.1 درصد تا 6.6 درصد کاهش داشت.

در گروه سبزی های تازه قیمت کدو سبز معادل 0.8 درصد و سبزی های تازه برگی 0.3 درصد افزایش داشت اما قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.4 درصد تا 6.4 درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت گوسفند معادل 0.3 درصد افزایش و قیمت گوشت مرغ نیز 0.5 درصد کاهش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

منبع: تسنیم
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا