اخباربرگزیدهصنعت و معدنویژه ها

رعایت نکات بهداشتی در صنوف مرتبط با مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی الزامی است

به گزارش صنعت کار، مجتبی شیر قاضی دراین خصوص توضیح داد: سازمان صمت استان تهران، از اتحادیه ها و صنوف مختلف بالاخص نانوایی ها، توزیع کنندگان مواد غذایی و خوراکی درخواست کرده است تا رعایت نکات بهداشتی را به طور جد در دستور کار خود قرار دهند.

وی همچنین تصریح کرد: حتی الامکان ضمن رعایت موازین بهداشتی هنگام تهیه وتوزیع مواد غذایی از دستکش های یکبار مصرف استفاده نمایند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان تهران گفت: در قالب گشت های مشترک بازرسی سازمان صمت، بازرسی اصناف و سازمان غذا و دارو موارد به دقت مورد رصد خواهند بود و در صورت وجود هر نوع تخلف ضمن تشکیل پرونده، احتمال پلمپ واحد صنفی نیز وجود دارد.

 

منبع: شاتا

 

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا