صنعت و معدن

ساختار طرح مهدی آباد همتراز استانداردهای جهانی است

به گزارش صنعت کار، مهدی کرباسیان در نشست با سرمایه گذاران و مدیران مجتمع معدنی مهدی آباد برگزار شد، اظهار داشت: مهدی آباد یکی از معادن بزرگ دنیا است و راه اندازی آن از سوی وزارت صنعت معدن و تجارت و ایمیدرو اقداماتی مثال محسوب می شود.

وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته؛ تولید 200 هزار تن در فاز نخست، 400 هزار تن در فاز دوم و در سال 1401 به عنوان فاز نهایی، 800 هزار تن کنسانتره روی سولفیدی تولید خواهد شد.

در ادامه این جلسه بهرام شکوری رئیس هیات مدیره کنسرسیوم سرمایه گذاری معدن مهدی آباد نیز گفت: 75درصد برنامه های مجتمع سب و روی مهدی آباد در دولت دوازدهم اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به ضرورت همکاری دولت در تخصیص تسهیلات ارزی به این مجتمع افزود: سرمایه گذاری های لازم در ایجاد زیرساخت های مجتمع مهدی آباد توسط بخش خصوصی انجام شده است و امیدواریم با مساعدت های وزارت صنعت، معدن و تجارت، زمینه اعطای تسهیلات ارزی برای سرعت بخشیدن به پروژه فراهم شود.

از سوی دیگر مهرداد حیدری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری معدن مهدی آباد در تشریح عملکرد طرح سرب و روی مهدی آباد اعلام کرد: کارخانه های فرآوری با ظرفیت تولید سالانه 800 هزار تن کنسانتره روی با عیار حداقل 35درصد یا معادل آن 80 هزار تن کنسانتره سرب – نقره با عیار 60درصد سرب احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای تامین و انتقال زیرساخت های مورد نیاز و تولید محصول، بهره برداری، نگهداری و فروش محصولات تولیدی در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: ظرفیت تولید اکسید روی در سال نخست 75درصد ، در سال دوم 90درصد و در سال های سوم و چهارم به بعد 100درصد خواهد شد. همچنین، از سال دوم ظرفیت تولید سولفید روی 75درصد، سال سوم 90درصد و سال چهارم به بعد 100درصد هدفگذاری شده است.

وی ادامه داد: مجموع ظرفیت تولید در سال دوم به 600 هزار تن، در سال سوم 720هزار تن و در سال چهارم به بعد 800هزار تن خواهد رسید.

وی در خصوص برنامه های سرب و روی مهدی آباد در زمینه احداث کارخانه های فرآوری گفت: احداث کارخانه فرآوری از خاک سولفیدی به ظرفیت 200 هزار تن در سال از اهداف این بخش به شمار می رود.

حیدری همچنین از انجام عملیات پیش باطله برداری به میزان 29 میلیون تن خبر داد و افزود: در تامین آب، فعالیت های مقدماتی و هزینه های مربوطه انجام شده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذار معدن مهدی آباد گفت: تامین برق مورد نیاز طرح به میزان 80 مگا وات است که جمع کل سرمایه گذاری مورد نیاز در این بخش به 1080 میلیارد ریال می رسد.

حیدری افزود: در ارزیابی اثرات زیست محیطی احداث کارخانه های فرآوری و سدباطله و اخذ مجوزهای زیست محیطی؛ گزارش مطالعات ارزیابی تهیه شده است و مجوزهای مسیر انتقال پسآب از سازمان حفاظت محیط زیست کشور و اداره کل محیط زیست استان یزد اخذ شده است.
منبع:روابط عمومی ایمیدرو
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا