

وی از بهره برداری نیروگاه بخار ایرانشهر با ظرفیت ۲۵۶ مگاوات گفت و مطرح کرد: از ۵ نیروگاه مورد اشاره، ۴ نیروگاه توسط بخش دولتی در حال بهره برداری است و نیروگاه گازی چابهار با ظرفیت ۴۱۴ مگاوات توسط بخش خصوصی احداث شده است.
عظیمی اضافه کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته، برای افق ۱۴۰۰ در حدود ۶۰۰ مگاوات برق برای استان نیاز داریم تا به ظرفیت نیروگاه های منطقه افزوده شود.
معاون برنامه ریزی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی افزود: در این راستا فعالیت های گسترده ای انجام شده است و عملیات اجرایینیروگاه ۵۰۰ مگاواتی افق زاهدان در شهریورماه امسال آغاز شد که کمک زیادی به پایداری شبکه برق در سال های آتی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته دو بخش گاز این نیروگاه تا سال ۹۹ وارد مدار تولید برق خواهد شد، گفت: واحد بخار آن نیز تا سال ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار می گیرد.
عظیمی ادامه داد: این نیروگاه تماماً توسط بخش خصوصی در حال اجراست و در حدود ۲۹۰ میلیون یور ارزش سرمایهگذاری آن است که ۷۰ درصد از منابع خارج کشور سرمایهگذار آن تامین می کند و ۳۰ درصد مابقی توسط سهامداران انجام می شود.
معاون برنامه ریزی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی تصریح کرد: علاوه بر این نیروگاه، یک نیروگاه دیگر با ظرفیت ۴۲ مگاواتی ظرف ماه آینده وارد مدار شبکه برق زاهدان می شود و از طرفی دیگر عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاه چابهار آغاز شده که تا سال ۱۳۹۹ حدود ۱۶۰ مگاوات برق به مدار تولید وارد خواهد شد.
منبع:پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)
انتهای پیام/